We gaan!
Door: Arjan & Mariska
Blijf op de hoogte en volg Mariska & Arjan
14 Juli 2009 | Nederland, Alkmaar
De afgelopen dagen hebben vooral in het teken gestaan van afscheid nemen. Zaterdag hebben we een ontzettend gezellig afscheidsfeestje gehad. Overdag met de familie, die met zijn allen een koffertje overhandigden met daarin voor elk land een mooi gefreubeld envelopje wat wij open mogen maken in het land van bestemming.s Avonds kwamen vrienden langs. Er zijn veel mensen geweest, en we zijn verwend met lieve kaartjes, envelopjes, een fotoboekje en andere leuke dingen.We hebben het erg naar ons zin gehad en zullen jullie allemaal enorm gaan missen de komende maanden!
En nu, na dagen tussen de dozen leven, is het dan echt zover! Vanochtend kwamen de zenuwen even om de hoek kijken; waar gaan we in hemelsnaam aan beginnen???? Maar inmiddels verdwijnen de zenuwen langzaamaan en zijn we vooral erg benieuwd naar wat komen gaat. Nog steeds voelt het niet alsof we bijna een jaar van huis zullen zijn en nog steeds vragen we ons af welk belangrijk detail we over het hoofd gezien hebben! Om 4.30 uur vertrekken we naar Schiphol om aan ons 11 maanden durende avontuur te beginnen.En nu gaan we proberen nog wat uurtjes slaap te pakken.
Ons volgende bericht zal de eerste vanuit het buitenland zijn!Tot horens!
Liefs, Arjan en Mariska